Kesän kuumilla helteillä tuli tehtyä porkkanakakku tytön 5v. juhliin. Helle oli niin piinaava, että kakusta ei saanut millään siistin näköistä. Pikeeritiara sentään onnistui ja pysyi ehjänä.
Täällä pikana selaamassa...tässä kohtaa on pakko sanoa, että nyt hiukan lohduttaa. Tein sen L:n "maitokakun" 36-asteisena päivänä ja keittiössä hipoi 40 astetta, ei ihme että alustat ryppääntyi ja repesi, jos kerran sunkin taidoilla tulee helteessä ryppyjä pintaan :D Mä muistan blogista, kun mainitsit silloin ongelmista noiden kakkujen kanssa mut kuvista ei kunnolla nähnyt. Eli tässä maassa ei kesällä tehdä enää koskaan tän tapaisia kakkuja. Niin ja kermahan on täällä ihan erilaista, sellasta paksua tahnaa, joka muistuttaa paksua vaniljakastiketta ja makukin ihan eri eikä se vaahtoudu vatkaamalla. Eli saa kermakakutkin unohtaa. Ehkä pitäydymme suklaassa, se sentään toimii tutulla tavalla.
Täällä pikana selaamassa...tässä kohtaa on pakko sanoa, että nyt hiukan lohduttaa. Tein sen L:n "maitokakun" 36-asteisena päivänä ja keittiössä hipoi 40 astetta, ei ihme että alustat ryppääntyi ja repesi, jos kerran sunkin taidoilla tulee helteessä ryppyjä pintaan :D Mä muistan blogista, kun mainitsit silloin ongelmista noiden kakkujen kanssa mut kuvista ei kunnolla nähnyt. Eli tässä maassa ei kesällä tehdä enää koskaan tän tapaisia kakkuja. Niin ja kermahan on täällä ihan erilaista, sellasta paksua tahnaa, joka muistuttaa paksua vaniljakastiketta ja makukin ihan eri eikä se vaahtoudu vatkaamalla. Eli saa kermakakutkin unohtaa. Ehkä pitäydymme suklaassa, se sentään toimii tutulla tavalla.
VastaaPoista