sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Audrey Hepburn & suklaakakku



Laura 18v. on suuri Audrey Hepburn-fani. Lauran täti halusi viedä täysi-ikäistyneelle siskontyttärelleen yllätyskakun ja onnistui siinä loistavasti. Kakku oli mudcake tyyppinen suklaakakku, jonka päällä oli omasta kuvasta tilattu kakkukuva (Leipurinputiikki).



Possukakku


Naapurin teinipoika halusi kakun päälle Angry Birdsin vihreän possun. Simppeli suklaa-valkosuklaa-mousseilla täytetty kakku maistui juhlijoille. Possu on tehty sokerimassasta.

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Nimikoidut pikkuleivät


Tämän päivän ristiäisissä pieni poika sai nimekseen Hugo. Vieraille tarjoiltiin nimikoituja pikkuleipiä (tein n.50kpl). Pikkuleipätaikinan löytää netistä fantasiapikkuleipätaikina-nimellä (tai jotain sinne päin). Pikkuleipä koristelu pikeerillä, nimi kirjoitettu valkosuklaalla. :)

tiistai 4. syyskuuta 2012

Merenneitoprinsessat

Ystäväni kaksostyttöjen syntymäpäiviä juhlittiin tänäkin vuonna hieman etuajassa. Sain kunnian tehdä kakut kirjakaupassa pidettyihin lastenkemuihin ja molempien tyttöjen toiveissa oli merenneitoprinsessat. Kakkujen värimaailma vastaa tyttöjen lempivärejä ja taitavat merenneidot omalla tavallaan olla tyttöjen näköisiäkin. ;)

Iiri toivoi suklaakakkua, Liljan kakku oli täytekakku mustikkamoussella vadelmilla höystettynä. Kaikki koristeet ovat sokerimassaa, siniset aallot ovat kermavaahtoa.