sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

30v. ylläripyllärikakku :D

Joillain ihmisillä on outo huumorintaju. Heillä saattaa olla myös pokkaa, jolloin perhe-ja kaveripiirissä koetaan milloin mitäkin yllätyksiä. Rakas veljeni osaa tämän taidon ja tilasi tällaisen kakun kaverilleen 30v. synttärilahjaksi. Kuvassa esiintyvän sukkahoususankarin henkilöllisyys on suojattu valkoisella lapulla, musta palkki kuuluu kakkukuvaan. ;)

Täytekakku oli suklaa-valkosuklaa-mousseilla ja kakkukuva tilattu leipurinputiikista. Musta teksti on tehty sokerimassasta.

"Kiitos kakusta! Vitsi oli hyvä ja kakun paljastus-tunnelma loistava. Ja maku 11+!".

Hyvä niin. :)



60v. kakku omasta kuvasta

Enoni 60v. juhliin tein sankarille syntymäpäivälahjaksi kakun, jossa oli hänen lapsuuden perhekuva. Kakku osoittautui menestykseksi ja hauskinta oli, kun juhlaväki söi toisiaan... ;) Itse söin sankarin pään. :D

Kakkukuvien käyttö on helppoa ja niitä on kätevä tilata netin kautta, leipurinputiikki osoittautui järkevän hintaiseksi, kun tilasin samoilla postikuluilla useamman jutun.

Täytekakun täytteessä oli paksua raparperikiisseliä, tuoreita mansikoita siivuina sekä kerma-vaniljarahkaa. Ruusut ja terälehdet ovat sokerimassaa.





Lohivoileipäkakku

Appiukon isän hautajaisissa tarjoiltiin lohivoileipäkakkua. Naapurilta saatu resepti on osoittautunut loistavaksi, tätä tarjoillaan varmasti meidän perheen juhlissakin.

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Rippikakkuja

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä juhlittiin Charlottan ripille pääsyä. Aurinkoisessa säässä tarjoiltiin tällaisia kakkuja, täytteenä oli mansikka-vanilja. Ruusut ovat marsipaania, Raamattu ja lehdet sokerimassaa.